lørdag 13. mars 2010

Teknisk analyse av Songa Offshore


Songa brøt i slutten av januar, som en rekke andre aksjer og indekser en stigende trend som hadde vedvart i rundt ett år.Aksjen ser ut til å ha reagert opp fra en bullflag formasjon, og er i øyeblikket over alle mine tre Moving Averages (20, 50 og 200). MACD og RSI er begge bullish, selv om MACD muligens ser litt toppish ut, så en reaksjon ned kan forventes. Volummessig er det ikke mye å skryte av, stiger på lavt volum og faller på høyere volum. Uansett er trenden opp!

Jeg forventer at Songa møter motstand i bunnen av den stigende trendlinja, ca ved 35-36 kroner. God støtte forventer jeg å møte rundt 28 kr.(skulle gjerne likt å se at aksjen kom seg inn mellom trendlinjene igjen) Ved brudd opp gjennom 36 kr vil jeg ha et 6-12 mnd kursmål på 55 kr. Dette med forbehold om at den positive tendensen i verdensøkonomien fortsetter å smitte over på verdens børser.

det tekniske bilden i Songa ser alt i alt helt greit ut for den langsiktige investor, ikke akkurat et soleklart kjøp, men det er jo da en kan gjøre de gode kjøpene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar